Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με αντικαταβολή ( (η οποία επιβαρύνεται με ένα ευρώ και ογδοντα λεπτά (1,80€), που προστίθεται στο συνολικό τίμημα της παραγγελίας), μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με κατάθεση μετρητών στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:
•ALPHA BANK IBAN: GR3601408640864002002000228
Δικαιούχος: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Στη περίπτωση αυτή, ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνεται ο αριθμός της παραγγελίας, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.
Τέλος, στην περίπτωση της εξόφλησης της παραγγελίας με κατάθεση, χρειάζεται να αποσταλεί το καταθετήριο είτε με email στο lasido.gifts@gmail.com, είτε στο viber στο τηλεφωνο 6942841140

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

2. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.

Ασφάλεια συναλλαγών
Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του πελάτη είναι μια υψηλή προτεραιότητα για την εταιρία μας. Για τον λόγο αυτό, ο δικτυακός μας τόπος (http://www.lasido.gr)  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit , για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής του κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων που διαβιβάζονται μεταξύ των χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Το πρωτόκολλο αυτό (SSL) είναι αναγνωρίσιμο από το λουκέτο που εμφανίζεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε περίπτωση μιας σύνδεσης SSL. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά. Περαιτέρω, προκειμένου να εξασφαλισθεί η προστασία των δεδομένων του πελάτη, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας του δικτυακού μας τόπου παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

Παρακράτηση Κυριότητας Προϊόντων/Κίνδυνος
Τυχόν παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην πλήρη και αποκλειστική κυριότητα του LASIDO μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του συνόλου του τιμήματος πωλήσεως τους (στο οποίο συμπεριλαμβάνονται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο ΦΠΑ και τα τυχόν έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα)). Ο κίνδυνος μετατίθεται στον πελάτη από την παράδοση των προϊόντων σ’ αυτόν (τον πελάτη).